Korkealaatuiset taksi- ja lähettipalvelut Vaasan seudulla

Ota yhteyttä

Lähettivaasa tarjoaa laadukkaita ja luotettavia taksi- ja lähettipalveluita Vaasassa ja lähiseuduilla. 

Taksimme on puhelinsoiton päässä kun tarvitset kyydin, ja ammattikuljettajamme vie sinut hetkessä määränpäähäsi. Valttikorttimme ovat pitkä kokemus ja asiakaslähtöisyys, jotka takaavat onnistuneet taksimatkan.

Tarjoamme myös lähetti- ja kuriiripalveluita niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Kun sinulla on lähetys toimitettavana lähiseudulle tai muualle Suomeen, tilaa meiltä turvallinen ja luotettava kuljetuspalvelu!

Ota yhteyttä

Kuriiri- ja lähettipalvelut

Kuriiri- ja lähettipalvelumme ovat käytössäsi vuorokaudenajasta riippumatta. Jos sinulle tulee tarve saada lähetys matkaan nopeasti ja luotettavasti, ota yhteys Lähettivaasaan. Tarjoamme 24/7-päivystyspalvelun ja takaamme markkinoiden nopeimman kuljetuksen. Käytössämme on pakettiautoja suuremmille toimituksille ja lähiautoja lyhyille matkoille.

Asiakkaanamme on useita korkean luottamustason sopimuskumppaneita, ja pystymme tarjoamaan lähetyksille parhaan mahdollisen turvallisuuden, tehokkuudesta tinkimättä. Toimitammekin muun muassa sairaaloiden näyte- ja lääkekuljetuksia. Lisäksi kuljetamme tilauksia maailmanlaajuisten kuljetusyritysten puolesta, mutta kuljetamme paljon myös yksityisasiakkaiden lähetyksiä.

Toimitamme paketteja Vaasasta käsin koko Suomeen. 


Ota yhteyttä, ja sovitaan hinnasta ja kuljetuksen aikataulusta.

Kysy lisää lähettipalveluistamme

Taksipalvelut

Tarjoamme korkealuokkaisia taksipalveluita Vaasan seudulla. Ammattitaitoiset kuljettajamme vievät sinut paikasta toiseen turvallisesti ja nopeasti. Meillä on vuosien kokemus taksiautoilusta ja pyrimme tarjoamaan laadukkaan asiakaskokemuksen ja leppoisan kyydin. Taksimme varustus mahdollistaa myös inva- ja paarikuljetukset. 

Voit tilata taksin jo etukäteen saapumaan paikalle sovittuna aikana, tai soittaa kun sinulla on tarve kyydille. 

Soita ja tilaa taksi